-Kompetens-

Beteendevetare
Fil.kand Psykologi

Fil.kand Pedagogik

Reikimaster

Bakgrund

Det har alltid funnits en nyfikenhet hos mig över livets mysterier och som har samsats med en inre längtan efter något som jag inte visste vad det var. När jag var runt 15 år hittade jag en bok på biblioteket som förklarade konceptet 'New Age', vilket var det populärkulturella samlingsordet som oftast användes vid den tidpunkten och som innefattade allt från österländska strömningar, själavandring, mysticism och mycket mer. Jag läste om begrepp som reinkarnation, livssyfte och att vi har förmåga att själva skapa våra liv. Det kändes helt rätt för mig, jag hade hittat "hem".

Efter detta har jag fortsatt med mitt sökande och självförverkligande. Jag har valt att gå min healingutbildning hos en Reiki- och Karuna Master vars största fokus är på sina elevers egna personliga utveckling. Det är nu ca 20 år sedan min första Reikiinitiering och tiden har kommit för att, genom det jag har att erbjuda, hjälpa andra till större välbefinnande.

 

Den största och viktigaste läraren i allas våra liv finns inom oss själva. Vad vi än väljer att kalla den - intuition, vår inre röst, vårt högre jag eller själen - så har du alla svar inom dig. Att få stötta andra på sin resa mot att möta sitt sanna jag är en ärofylld uppgift - och här står jag nu till din tjänst!

Utbildning

Mänskligt beteende och relationer har alltid fascinerat mig. Varför blir vi dem vi är och hur kan vi förändra negativa beteende-, tankemönster och livsattityder så att vi kan öka vårt personliga välmående? Utifrån denna nyfikenhet valde jag att utbilda mig till beteendevetare och jag använder mig av en fusion av min akademiska och andliga utbildning för att hjälpa människor att hitta sin egen inre kraft och förverkliga deras mål och drömmar i livet. 

 

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon

© 2023 by Primavera Studio. Proudly created with Wix.com