FRAMGÅNGSSAGAN

Skapar Du I Samklang Med Andra

I våra healingcirklar möter du andra kvinnor i ett tryggt sammanhang med fokus på vägledning, stöd och acceptans.

Kombinationen av små grupper med healing, gemenskap och fokus på personlig utveckling inverkar positivt på din egen framgång - oavsett vilket område av ditt liv du vill förändra.

Mer ingående information finner du nedan.

 

Healingcirkel

Genom personlig erfarenhet har jag upptäckt kraften i att mötas tillsammans i mindre grupper för att nå insikter, lyfta blockeringar och ta stora kliv i sin personliga utveckling.

Visionen är att i en trygg och välkomnande miljö få möjlighet till att komma närmare sin egen sanning utan dömande från medmänniskor.

Träffarna kommer att starta med en grupphealing där jag använder mig av reiki, som är avslappnande och stressreducerande i 20 minuter. Jag kommer sedan att dela med mig av mina upplevelser till var och en av deltagarna, ofta får jag kontakt med Era personliga guider och de vill mer än gärna vägleda Er till att finna större välmående utifrån där Ni är. (Det förmedlas aldrig för mycket information vid dessa möten så att någon kan känna sig exponerad eller underminerad).

 

Ni får sedan om Ni vill dela med Er av Era upplevelser, insikter eller frågor. Det brukar bli väldigt fina samtal och efter träffen så infinner sig ofta en känsla av lättnad och upprymdhet.

Känner du att du vill ha större självkännedom, att du vill vara en del av ett nätverk av medsystrar där vi alla stöttar, lyfter och stärker varandra i våra framgångssagor?

Vi behöver just dig, dina erfarenheter och upplevelser för att kunna skapa denna gemenskap där vi kan känna oss trygga med att vara oss själva, släppa alla föreställningar om hur saker och ting ’bör’ vara och mötas i medkänsla och acceptans.

​​

 

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon

© 2023 by Primavera Studio. Proudly created with Wix.com